Over ons - BootVerplaatsService

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Over ons

BootVerplaatsService bestaat uit een enthousiast team met uiteenlopende ervaringen in de watersport. Wij verzorgen voornamelijk jacht deliveries in Nederland, maar ook overvaren van de boot naar landen als Belgiƫ, Duitsland, Frankrijk en Engeland behoort tot de mogelijkheden. Wij zijn flexibel, betrouwbaar en houden ons aan de gemaakte afspraken. Wij gaan uiterst zorgvuldig om met uw eigendommen, varen volgens de regels en houden rekening met de technische staat van het schip en de weersomstandigheden.

Cor van de Wardt (1981) is sinds zijn jeugd bezig met watersport. Op jonge leeftijd begonnen met zeilen op de Rijn, later ervaring opgedaan met rubberboten, speedboten, console boten, catamaran zeilen en diverse motorboten gevaren. Werkzaam als schipper bij veerpont Opheusdense Veer.

Klaas de Boer (1956) heeft ruim dertig jaar ervaring als schipper bij de waterpolitie. Hij heeft kennis van de meeste wateren in Nederland en met name de grote rivieren. Sinds 2016 is hij met deeltijdpensioen en is dan nog uitsluitend bezig met het geven van trainingen, zowel praktisch als theoretisch, bij de waterpolitie.

 

Axel Zonneveld (1965) is al actief betrokken bij het zeilen sinds zijn 6e jaar. Alle watersporten geleerd bij de zeeverkenners tot zijn 20ste. Altijd gezeild met scherpe jachten en een aantal keer gecharterd met de bruine vloot. 18 jaar eigenaar geweest van een Bianca 28. Verder gevaren met uiteenlopende jachten, zoals Contest 30, Friesland 9.00, Comfort 30, Waarschip en Hustler 12.30. Veel ervaring met solo zeilen en tochten gemaakt tot Duitse wadden en van Nederlandse wadden tot Belgiƫ.

 

Uiteraard beschikken wij over de benodigde papieren, kennis en ervaring om uw boot te verplaatsen. Laat uw boot dus met een gerust hart veilig, deskundig en betrouwbaar vervoeren.

Wij zijn u graag van dienst,

Team BootVerplaatsService.nl


 
View Cor van de Wardt's LinkedIn profile View Cor van de Wardt's profile
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu